Advocatus Diaboli

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2008

Διαφθορά τέλος! (χε χε χε)

Εντάξει, τώρα ησύχασα. Ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι θα πατάξει αμείλικτα τη διαφθορά.
Μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε. Μόνο που επειδή αυτός δεν είναι ο ύπνος του δικαίου, πολύ φοβάμαι πως όταν θα ξυπνήσουμε, όπως η Ωραία Κοιμωμένη, μετά από 100 και βάλε χρόνια, δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο από Αξίες και Ιδανικά (οι πρίγκιπες που δίνουν φιλιά είναι για τα παραμύθια, για να μην πω για τα μπάζα)
Και τώρα, ας αλλάξουμε πλευρό.


Υστερόγραφο: εν τω μεταξύ, όλη αυτή η ιστορία με τους Ειδικούς Λογαριασμούς, τις επιχορηγήσεις κ.λπ. λύνει τα χέρια στον υπουργό Οικονομικών να καταργήσει τους πρόσθετους πόρους για το υπουργείο Πολιτισμού και να το αφήσει μόνο με τους μισθούς των υπαλλήλων. Και στον κ. Λιάπη επιτρέπει να μη δώσει καμία από τις επιχορηγήσεις που πρέπει να δώσει ώστε να βοηθηθούν φορείς και ομάδες που πράγματι πολλά προσφέρουν.
Ναι, πρέπει να καταργηθούν οι Ειδικοί Λογαριασμοί. Αλλά, πρέπει, επίσης, να προστεθούν τα χρήματα στον τακτικό προϋπολογισμό του υπουργείου και όχι να πάνε υπέρ εξοπλισμών, σπαταλών, πίστεως και πατρίδος... Δεν θα σωθεί το κράτος και δεν θα εξαλειφθεί η φτώχεια με τα 70 εκατομμύρια ευρώ του υπουργείου Πολιτισμού. Αλλά ο πολιτισμός θα βοηθηθεί αν χρησιμοποιηθούν σωστά.
Με δεδομένο, δε, ότι ο πολιτισμός δεν έχει χρήματα στο Δ ΚΠΣ, καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Δεν θα προλαβαίνουμε να μετράμε ερειπωμένα μνημεία και κλειστά θέατρα. Αντίθετα, τα σκυλάδικα έτσι κι αλλιώς, θα θριαμβεύουν. Δυστυχώς.

11 Comments:

  • Εντάξει, τώρα ησύχασα. Ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι θα πατάξει αμείλικτα τη διαφθορά.
    Μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε.

    χαχαχαχαχαχαχα!

    By Anonymous Ανώνυμος, at 12:59 μ.μ.  

  • Εχουμε εστιασει στη διαφθορα 2 ατομων και δεν εστιαζουμε στη διαφθορα τοσων χρονων...

    By Blogger ΠΡΕΖΑ TV, at 2:38 μ.μ.  

  • Υπάρχει μία ρήση: "Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα".
    Υπάρχει και μία εξέλιξη:
    Τα πρόβατα έχουν ενταχθεί στα είδη προς εξαφάνιση.
    Οι λύκοι πολλαπλασιάζονται,
    άρα η "πάταξη" αφορά το μεταξύ τους.
    Καλημέρα :-)

    By Blogger Βάσσια, at 9:47 π.μ.  

  • :))
    Μια ζωή μέσα στη διαφθορά ειναι αυτη η χώρα..αναρωτιέμαι τι θα μας σώσει..

    By Blogger roadartist, at 7:35 μ.μ.  

  • Ας καταργήσουν τους ειδικούς λογαριασμούς των ΑΕΙ και των ΤΕΙ για αρχή....

    By Blogger Unknown, at 10:59 μ.μ.  

  • Σήμερα (22/1) στο Έθνος δημοσιεύθηκε ότι με απόφαση του Michel (18/12/2007, δύο ημέρες πριν το τελευταίο άλμα του Zαχόπουλου!) διορίστηκαν 17 άτομα στη ΓΓOA. Bλ.
    http://www.ethnos.gr/general.asp?catid=11378&subid=20110&tag=8940&pubid=358394
    H γνωστή αμαρτωλή ιστορία (Bέης, Tσέκου, Kλαδάς κλπ.) ...

    H ημερομηνία του ΦEK είναι 14/1/2008.
    Όποιος θέλει, βρίσκει!
    Πολύ ενδιαφέροντα όσα βλέπουν το φως για τις E.Φ. και M.B. ...
    Mάλιστα η E.Φ. (ή Φ.E., πρώτα το επώνυμο), γνωστή με το υποκοριστικό N. από ανοιξιάτικο δημοσίευμα του "Θέματος"(χα!) ως ξανθιά "συνεργάτιδα" υπουργού, είναι πρώτη στη λίστα των διοριστέων.
    Για κοίτα ρε κάτι πράγματα που γίνονται!
    Tη βόλεψε ο ψηλός τυμπανιστής...

    Όρσε...

    By Anonymous Ανώνυμος, at 4:27 μ.μ.  

  • Ζέρβα από τον τάφο έβγα και δες
    θ΄αναστηθεί ξανά ο ΕΔΕΣ
    για τη σημαία και το σταυρό
    αν χρειαστεί και στο βουνό
    εμείς δεν ξέρουμε ζυγό
    για τη σημαία και το σταυρό
    αν χρειαστεί και στο βουνό
    εμείς δεν ξέρουμε ζυγό

    Μύρισε θυμάρι και βασιλικό
    λάμπει το φεγγάρι μες τον ουρανό
    της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές
    στην κορυφή και πάλι, πάλι νικητές

    Από το μνήμα έβγα, Ψαρρέ
    ξύπνα αδικοχαμένε αητέ
    δες τη γαλάζια τη γενιά
    που΄γινε ασπίδα και φωτιά
    κόντρα στο δόλο και τη βιά

    δες τη γαλάζια τη γενιά
    που΄γινε ασπίδα και φωτιά
    κόντρα στο δόλο και τη βιά

    Μύρισε θυμάρι και βασιλικό
    λάμπει το φεγγάρι μες τον ουρανό
    της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές
    στην κορυφή και πάλι, πάλι νικητές

    By Anonymous Ανώνυμος, at 8:19 μ.μ.  

  • Μπράβο διαβολάκι μου! Και στα οικονομικά καλή!
    Φιλάκια!
    Τώρα θα αλλάξω πλευρό!

    By Blogger κυκλάμινο, at 12:29 π.μ.  

  • Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τη συμμετοχή.
    Αγωνιστή, πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

    By Blogger advocatus diaboli, at 11:47 π.μ.  

  • Γνωρίζετε ότι σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, σε ΑΕΙ., την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι το υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι αυτά τα λαμόγια καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε, ότι τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο ψυγείο, τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ. με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
    Φυσικά και τα γνωρίζετε αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!




    By Anonymous Ανώνυμος, at 6:21 μ.μ.  

  • Σε ένα από τα μεγάλα ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»! Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

    ΠΕΤΡΟΣ








    By Anonymous ΠΕΤΡΟΣ, at 11:36 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<


myspace graphics

myspace graphics